Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Flaget spilles ned på Sæby Havn hver aften

Sæby Havn

Traditionen tro siden 1988, så spilles flaget ned på Sæby Havn i perioden den 23. juni til 7. august 2022. Kom og nyd stemningen på havnen. Trompetister fra Musikkorps Sæby & Sæbygarden spiller på skift flaget ned.  

Gratis

Musikkorps Sæby – 17. International Musikfest 2022

Sæby Skolegade 6, Sæby, Danmark

  Musikkorps Sæby arrangerer for 17. gang stor International Musikfest i Sæby. I alt 21 Brass- og Harmoniorkestre fra Danmark, Norge, Sverige, Holland og Tyskland deltager i festlighederne hvor byen vil summe af musik i 3 dage.

Gratis

Ibsens Kapel – Havnefest i Sæby

Ibsens Kapel en del af Musikkorps Sæby deltager i havnefesten i Sæby 2022. Kom og vær med til at støtte arrangørerne i denne weekend. Musik fra kl. 16.-18.30

Koncert på Sæby Torv med byens orkestre

Sæby Torv Vestergade, Sæby, Nordjylland, Danmark

Sæby Handelstandsforening arrangerer musik på torvet ved byens 2 orkestre Musikkorps Sæby og Sæbygarden inden afrejsen til deltagelsen i den store musikfest i Bad Bramstedt Tyskland.

Gratis

Sct. Hans fest på molen i Hou

Hou Havn Hou Lystbådehavn, Hals, Nordjylland, Danmark

Det 12 mands store Ibsens Kapel fra Sæby, deltager i festlighederne og fejringen af Sct. Hans aften i Hou. Kom til en hyggelig aften i klitterne og nyd musikken og årets solist. Der kan købes forfriskninger på pladsen. Støt op om Hou Borgerforening.

Gratis

Jul i Juni Frederikshavn

Frederikshavn Kirkepladsen, Frederikshavn

Musikkorps Sæby deltager i arrangement Jul i Juni i Frederikshavn. Optog med med det store nisseorkester i byens gader.

Gratis

Havnefest i Sæby – Ibsens Kapel underholder

Sæby Havn

I weekenden den 14. - 16. juli er der igen Havnefest i Sæby. Det 12 mands store underholdningsorkester Ibsens Kapel er med til at åbne festen og vil komme sejlende ind i havnen med fuld musik. Efterfølgende vil der være musik på kajen.

Gratis

ARRANGEMENTER